Alarm til dit feriehus 🏖️

I gennemsnit står feriehuse tomme i 289 dage* om året

Vi forhandler bl.a.

Alarm til dit sommerhus
Alarm til dit sommerhus
Alarm til dit sommerhus
Alarm til dit sommerhus

Din lokale ekspert 👨‍🔧

Vi er din lokale elektriker og el-installatør firma med ekspertise i alarmer og sikkerhed i Ebeltoft og Djursland til sommerhuse og feriehuse. Når du vælger os som din fortrukne partner til øget tryghed af din feriebolig eller sommerhus sørger vi for at du får kompetent rådgivning af veluddannede installatører, som tager dine behov i betragtning.

Ud fra netop dit feriehus og dit budget, finder vi frem til den bedste og mest trygge løsning til dig, din familie og dine værdier. Tag fat i os på 📞 86 34 14 44 eller ✉️ info@holmriis.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med at værne om dine værdier.

Alarm til dit sommerhus

Gratis samtale

Vi tager gerne et uforpligtende møde med dig og giver et tilbud som du enten kan takke ja til eller bruge til at indhente andre tilbud.

Alarm til dit sommerhus

Fra A til Z

Vi gennemgår hele din feriebolig, både inde og ude. Vi foretager 360 graders gennemgang, så vi ikke overser et svagt punkt.

Raadgivning om alarm til sommerhus med Holmriis
Videoovervågning af feriebolig med Holmriis

Videoovervågning 📼

Med videoovervågning i dit feriehus har du mulighed for at se, optage og overvåge omgivelserne på din grund og hvad der sker indenfor i boligen. I dag er det muligt med få klik at få øjeblikkelig livefeed direkte på din computer, smartphone eller tablet, så du kan få vished i momentet, hvis der skulle ske ændringer i boligen. Videoovervågning er ikke nødvendigvis forebyggende mod indbrud, men det kan give dig øget sikkerhed og tryghed. For fuld effekt mod indbrud bør det kombineres med andre forebyggende tiltag.

Nogle videokameraer til overvågning kan sågar automatisk reagere ved detektion af bevægelse og vil i disse tilfælde sende dig en notifikation gennem SMS, mail eller gennem app. Det er muligt at tilkoble en vagtcentral til systemet. Vi rådfører dig i alle aspekter og du kan høre meget mere på 📞 86 34 14 44 eller ✉️ info@holmriis.dk.

Alarm til dit sommerhus

Hvis uheldet er ude..

Videoovervågning kan ikke forhindre indbrud, men kan være afgørende i opklaringen, hvis det skulle ske.

Alarm til dit sommerhus

..I see you

En af fordelene ved at vælge overvågning gennem os er, at vi kender til de mest gængse smuthuller og blinde vinkler.

Skalsikring 🛡️

Skalsikring er magnetiske sensorer, som sikrer dit sommerhus’ døre, vinduer og andre åbninger, og bevægelsessensorer som registrerer bevægelser indendørs i udvalgte arealer, hvor en indbrudstyv kunne finde på at fremmane sig uvelkommen adgang.

I almindelige boliger har man det som regel slået til om natten uden bevægelsessensorer, så man stadig kan færdes, hvis man f.eks. skal ud på badeværelset, men således at døre og vinduer stadig er slået til og du trygt kan sove videre.

I rum man ikke bruger om natten kan man således stadig have bevægelsessensorer slået til. Dette kan man justere og konfigurere som man ønsker gennem app ved at slå delelementer helt eller delvis fra eller ved at opsætte forskellige scenarier til forskellige situationer.

Vi anbefaler at det hele er slået til, mens man ikke befinder sig i feriehuset. Tag fat i os på 📞 86 34 14 44 eller ✉️ info@holmriis.dk og få skalsikring til dit sommerhus eller feriehus.

Alarm til dit sommerhus

24/7, 365

Skalsikring sikrer dit feriehus alle tidspunkter i døgnet, hele året rundt, hvis du ønsker det.

Alarm til dit sommerhus

Fuld kontrol

Du kan tilpasse og styre alle områder i dit feriehus, hvilke rum og områder er alarm slået til eller fra.

Skalsikring til feriehus af Holmriis
Brand- og vandsikring til sommerhuse i Ebeltoft

Brand- og vandsikring 🔥💧

Sikring mod brande og vandskader kan hjælpe dig for store økonomiske konsekvenser, hvis uheldet er ude. Med røgalarmer, kan det redde liv ved at vække dig og din familie skulle der ske røgudvikling og kan dermed give jer dyrebar tid, så I kan nå at flygte inden branden udvikler sig.

Du bliver hurtigere opmærksom på situationen og kan hurtigere få fat i brandvæsnet, som kan få slukket branden og begrænse skaderne.

Med vandsikring installeres detektorer som opdager vandlækager, det kan være sig lækager i eksempelvis vaskemaskine, opvaskemaskine, rør under håndvaske eller vandhanen drypper.

Gennem app får du øjeblikkelig besked, hvis systemet opdager en lækage, så du hurtigt kan reagere. Det er muligt at udvide systemet med eksempelvis vandlåse som sidder direkte på rør, så du kan få historik over forbrug, se status på vandalarmer og du med øjeblikkelig virkning på afstand kan lukke for vandet i dit feriehus inden en dråbe fører til oversvømmelse.

Få brand- og eller vandsikring ved at kontakte os på 📞 86 34 14 44, ✉️ info@holmriis.dk eller udfylde vores kontaktformular her nederst på siden.

Alarm til dit sommerhus

Kom så, hurtigere

Alarmerne giver dig besked med det samme i tilfælde af røgudvikling, brand og oversvømmelse får du mulighed for at reagere meget hurtigere.

Alarm til dit sommerhus

Værn om livet

En røgalarm vækker dig og din familie med en høj tonelyd og kan afværge potentielle fatale konsekvenser.

Altid ved hånden 🤚

De fleste af os har i dag vores smart devices lige ved hånden på alle tidspunkter i døgnet. Derfor er det også oplagt og smart at vi ikke bare kan få beskeder om ændringer i alarmen, men også kan styre, overvåge, få overblik og ændre indstillinger gennem selvsamme devices.

Du kan styre alle elementer af dit alarm-setup, dvs. alle ovennævnte og beskrevet alarmenheder, hvor som helst i verden på ethvert givent tidspunkt. Det er nemt, enkelt og smart.

Styr alarmen til dit feriehus med Holmriis

Kontakt os

Ølgod

Jernbanegade 7
8400 Ebeltoft