Installation og montering af ladestander i hjemmet

Du har eller skal købe ny elbil – TILLYKKE med det! Det er det første step til en grønnere hverdag.

Men hvordan er det så med den der ladestander? Enten er man ”så heldig”, at man får den med i købet hos bilforhandleren, hvis ikke skal man selv ud at finde den.

Uanset hvad, skal det være en autoriseret el-installatør, der monterer din ladestander til din elbil, da det giver en stor belastning at oplade sin elbil. Hos Holmriis i Ebeltoft på Djursland kan vi montere og installere din ladestander lige, hvor du har behov for det. Vi kører fra Ebeltoft til hele Djursland samt i og omkring Aarhus, Skanderborg og Horsens. Kontakt os på  ☎ 86 3414 44.

Krav om autoriseret el-installatør til montering

Det er på forhånd ikke til at vide, hvordan ens el-installationer er udenfor. Og hvis du har brug for at få ændret på el-installationen, som for eksempel for at få sat en særlig ladestikkontakt op eller få en ekstra sikringsgruppe i eltavlen, skal du have en autoriseret el-installatør til at lave arbejdet. Det er desværre ikke arbejde, du selv må udføre uden autorisation.

Vi hjælper dig med montering af ladestanderen

Som autoriseret el-installatør, kan vi montere din nye ladestander i Ebeltoft samt på hele Djursland samt i og omkring Aarhus, Skanderborg og Horsens. Uanset om den er købt hos din bilforhandler eller andre steder. Vi kommer ud og kigger på dine nuværende el-installationer, og sammen ser vi på dit behov, og giver dig efterfølgende en pris på montering af en ladestander til din el-bil.

 

Køb af ladestander til din elbil

Vi samarbejder med nogle af de bedste brands inden for ladestandere. Vi samarbejder og sælger ladestander fra Charge Amps, som har to modeller Halo og Aura. Du kan derfor også købe dem igennem os, hvis du skal bruge en ekstra ladestander til hjemmet eller i sommerhuset i Ebeltoft eller Djursland. 

Vi monterer alle ladestandere, uanset om de er køb igennem os eller et andet sted. Det vigtigste er, at det er en autoriseret el-installatør, der monterer ladestationen til elbilen, da kapaciteten i installationen, skal være kraftig nok til at lade over længere tid.

Er du i tvivl om din nuværende ladestander, eller har du brug for rådgivning til køb af en ladestander, så kontakt os på  ☎ 86 3414 44. Så hjælper vi dig gerne med rådgivning samt montering af din ladestander.

 

Ladestander til sommerhuset eller hjemmet?

Har man først fået en ladestander til sin elbil i hjemmet, så kan man næsten ikke undvære en i sommerhuset. Vi sætter flere og flere ladestandere op i folks sommerhuse i og omkring Ebeltoft og Djursland, fordi det bare er nemmere.

Hvis man f.eks. udlejer sit sommerhus, ser vi også at det efterhånden er en ting flere og flere efterspørger, især fra udenlandske lejere.

Flere brands tilbyder bl.a. at ladestanderen kan deles mellem to biler. Det vil sige, at man kan dele ladestationen med sin nabo, eller hvis man nu har to elbiler i familien, så kan man oplade begge biler på samme tid.

Kontakt os for montering af ladestander i Ebeltoft og Djursland

Ring til os på  ☎ 86 3414 44, og fortæl om dit behov, og hvor du har brug for montering af ladestander, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

14 + 9 =

Find os

Østerallé 23
8400 Ebeltoft

info@holmriis.dk
Tlf.: 86 34 14 44