Sikring af hjemmet med alarmsystemer

Sidste år i 2019 var der 24.553 anmeldelser af indbrud i danske hjem og det er det laveste tal i 30 år, men det er stadig en meget ubehagelig oplevelse for de fleste.

Hos Holmriis El-installation A/S i Ebeltoft kan vi hjælpe med tyverisikring og alarmsystemer med videoovervågning, som passer til netop dit hjem og behov. Vi kører på hele Djursland samt i og omkring Århus, Skanderborg og Horsens og tager hjertens gerne en uforpligtende snak før vi aftaler hvad der skal gøres for at sikre jeres hjem.

Kontakt os på 📞 86 34 14 44.

 

Vi kan hjælpe dig!

Danmark er desværre det land i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud pr. indbygger i private hjem, men der er meget man selv kan gøre, det gælder både i forhold til udendørsbelysning, men også når det kommer alarmsystemer og overvågning.

indbrud gennem vindue uden skalsikring

Det er derfor en væsentlig fordel at tage fat i din lokale elektriker i Ebeltoft til at hjælpe dig med overvågning og sikring af dit hjem. Vi kan hjælpe med både udendørsbelysning samt opsætning og montering af alarmsystemer og videoovervågning. De fleste alarmsystemer kan styres ved hjælp af en app og det sætter vi dig selvfølgelig ind i inden vi kører.

 

Hvornår sker indbruddene?

På trods af indbruddene er faldende i Danmark, er det stadig i årets sidste måneder, at forekomsten af indbrud stiger. Det er en tilbagevendende tendens, der hænger sammen med, at indbrudstyvene opererer hyppigere under juletiden.

indbrud om natten med koben

Antallet af indbrud er henholdsvis højt i de perioder, hvor folk typisk ikke er hjemme og samtidig er det en del højere i de mørke måneder. Mørke er attraktivt for tyvene, fordi det gør det nemmere for dem at skjule sig for naboer og fordi det er nemmere at se, om nogen er hjemme.

Få monteret og installeret alarmsystem i dit hjem allerede nu – kontakt os på 📞 86 34 14 44.

 

 

Indbrud i villaer

Villahuse er stadig tyvens foretrukne type af bolig. I 2018 blev 75% af indbruddene i Danmark begået i villaer, selvom de kun dækker 58% af de danske husstande.

Det kan der være flere grunde til – risikoen for at blive opdaget er meget lille på grund af stor afstand mellem naboer og samtidig kan tyven ofte gemme sig bagved en hæk eller et hegn og derefter nemt komme væk ved flugtveje som terrasse- eller kælderdøre.

Skalsikring af huset

For de fleste kan det give ekstra tryghed, at slå alarmen til om natten, mens man sover. Der findes forskellige alarmer, der tilbyder denne mulighed – det kan både være diverse sensorer, man aktiverer om natten eller gennem skalsikring af huset.

At skalsikre et hus betyder, at man får installeret alarmer på døre og vinduer og hvis de bliver brudt eller ødelagt, så går alarmen i gang.

Vi har erfaring med skalsikring samt montering af alarmer – kontakt os i dag på 📞 86 34 14 44, så finder vi et rigtig godt tilbud til passet dit hjem.

Indbrud – og hvad så?

Når først man har haft indbrud, vil man helst ikke opleve det igen. Og selvom det i gennemsnit er 1 ud af 100 boliger, der oplever indbrud i løbet af et år, så er risikoen for indbrud i samme hus faktisk 5 gange højere end i andre boliger.

Samtidig øges risikoen desværre for at nabohusene oplever indbrud efterfølgende.

 

Få din lokale elektriker til at montere din alarm

 

Vil du og din familie undgå indbrud eller sikre at I ikke oplever det igen, så kan vi hos Holmriis El-installation A/S hjælpe jer med det.

 

Vi har års erfaring med sikring, alarmsystemer og overvågning. Der findes mange løsninger på markedet i dag, hvor man selv står for monteringen, men det er altid en god ide at få en elektriker eller professionel alarmmontør til at stå for det. Det handler netop meget om vinklerne og opsætningen af alarmen. Hos Holmriis El-installation A/S kan vi hjælpe dig – kontakt os i dag på 📞 86 34 14 44.

smadret vindue
Styr overvågning og alarm gennem app

Nemt for hele familien

I mange børnefamilier, ved vi, at børnene ofte kan være de første, der kommer hjem til huset. Her gælder det om at det være nemt og lige til at tilslutte og deaktivere alarmen. Derfor har flere alarmsystemer både fjernbetjening, app og chip som gør, at børnene selv kan slå alarmen fra eller til uden problemer.

 

Alt afhængig af hvilket alarmsystem du vælger, kan man som forælder få en besked, når der er aktivitet ved døren og/eller når alarmen bliver slået fra, så ved man at børnene er kommet sikkert hjem og uden, der har været nogen i forvejen.

Kontakt os i dag på 📞 86 34 14 44 og få et tilbud på alarmsystem til din bolig.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

2 + 5 =

Find os

Østerallé 23
8400 Ebeltoft

info@holmriis.dk
Tlf.: 86 34 14 44