Bosch luft vand varmepumper

Hvad er en luft vand varmepumpe?

En luft vand varmepumpe fra Bosch er en miljøvenlig og energibesparende varmeløsning, der f.eks. kan erstatte dit olie-, pille- eller gasfyr og give dig besparelser på varmeregningen.

Bosch luft vand varmepumpen kan både bruges til opvarmning af huset og det varme vand. Derfor skal du have vandbårne radiatorer eller vandbåren gulvvarme, når du investerer i en luft vand varmepumpe.

 

Kontakt os på ☎️ 86 34 14 44 – vi er KMO-certificeret og forhandler Bosch luft vand varmepumper.

Bosch uden for et orange hus

Hvordan fungerer varmepumpen?

Varmepumpen består af to væsentlige dele: en udedel og en indedel. Varmepumpen fungerer ved, at væske cirkulerer mellem ude- og indedel. Udedelen opvarmer væsken og indedelen udnytter denne opvarmede væske via en kompressor til at opvarme bolig og brugsvand.

Derfor er varmepumpen energibesparende

Luft vand varmepumpen er meget effektiv og giver ofte en energibesparelse på op til ca. 60-70% i forhold til nogle ældre olie-, pille- eller gasfyr. På trods af, at varmepumpen skal bruge strøm for at fungere, er det en miljøvenlig energikilde.

 

Varmepumpen producerer nemlig mere energi, end hvad den selv forbruger i drift. Den behøver således kun cirka 25% strøm for at producere 100% nyttevarme. Og det gør den til en grøn energikilde, som er fordelagtig for både miljøet og dine penge.

Bosch

Hvad er prisen på en luft vand varmepumpe?

En luft vand varmepumpe starter fra 65.000 kr. inkl. moms, levering og montering hos Holmriis El-installation A/S i Ebeltoft. Fordi en luft vand varmepumpe både opvarmer din bolig og dit brugsvand er det derfor en større investering end f.eks. en luft luft varmepumpe, men der er til gengæld andre fordele ved en luft vand varmpumpe.

Fordele ved luft vand varmepumpe: 

  • En varmepumpe kan halvere din nuværende varmeregning (hvis du har f.eks. et oliefyr)
  • En varmepumpe vil oftest være betalt hjem indenfor 5-10 år.
  • En luft-til-vand varmepumpe er billigere end elvarme og oliefyr.

Læs mere omkring luft til vand varmepumper her 

En af markedets absolut bedste luft vand varmepumper

Bosch Compress 7000i AW skuffer ikke. Den overgår al forventning til en varmepumpe – både hvad angår virkningsgrad, støj og æstetik. Og tilmed er denne luft vand varmepumpe en miljøvenlig opvarmningsform med et energimærke, der reducerer din CO2-udledning betydeligt og optimerer din boligs energimærke.

Fordelene ved Bosch Compress 7000i AW:

  • State of the art varmepumpeteknologi.
  • Exceptionelle høje virkningsgrader.
  • En af markedets mest støjsvage varmepumper.
  • Eksklusivt design.

 

Ved opvarmning af din bolig med Compress 7000i AW, kan du forvente lave varmeudgifter og dette er uden at skrue ned for rumtemperaturen eller ved at bade mindre. Det kan du, fordi Compress 7000i AW indeholder de nyeste og mest energieffektive komponenter og fordi den er styret af intelligent software, der løbende justerer driften til den mest energieffektive opvarmning. Compress 7000i AW’s design er også beundringsværdigt. Indedelen har eksklusive og tidsløse hvide eller sorte glasfronter med bløde kanter, som signalerer denne varmepumpes overlegenhed.

 

Bosch varmepumper

Kontakt os hos Holmriis El-installation A/S på 📞 86 34 14 44 eller 📧 info@holmriis.dk– vi er certificeret KMO-installatør, din sikkerhed og garanti for korrekt rådgivning, installation, montering og servce – og vi forhandler Bosch Compress 7000i AW. Husk at vi kører på hele Djursland samt i og omkring Århus, Skanderborg og Horsens.