Solceller til private og erhverv

Holmriis El-installation A/S giver dig kompetent rådgivning i valg af solcelleanlæg, og vi garanterer autoriseret montage og tilslutning. Vi bruger kun solceller af høj kvalitet og tilbyder gode, konkurrencedygtige priser.

Solceller i Ebeltoft på Djursland

Solceller er en god investering, både til private, erhverv og industri. Du kan opnå besparelser på elregningen og er samtidig miljø-, klimabevidst og bæredygtig.

Med Holmriis El-installation A/S får du kompetent rådgivning under valget af solcelleanlæg, autoriseret montage og tilslutning. Vi bruger kun solceller af høj kvalitet og tilbyder gode, konkurrencedygtige priser. Vi holder til i Ebeltoft på Djursland, men kører også i og omkring f.eks. Skanderborg, Aarhus og Horsens.

Kontakt os på 📞 86 34 14 44, send os en e-mail på 📧 info@holmriis.dk eller udfyld vores kontaktformular – vi vil gerne svare på alle dine spørgsmål vedrørende valg, opsætning og montage af solceller. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud på solceller og anlæg.

Solceller

Fordele og ulemper ved solceller

Fordele ved solceller

✔ Solcelleanlæg er klimavenligt. Med et solcelleanlæg reducerer du dit CO2 aftryk.

✔ Du sparer på elregningen – alt el, som solcellerne producerer er strøm som du kvit og frit kan bruge. Du kan opnå yderligere besparelser ved at udnytte elektriciteten i timerne, hvor solen står højest. Alternativt kan du lagre strøm med et hybrid solcelleanlæg.

✔ Et solcelleanlæg producerer strøm hele året rundt, selv i de mørkeste måneder. Anlægget er dog mest effektivt i de solrige måneder.

✔ Anlægget har en lang levetid og kræver næsten ingen vedligeholdelse. Oftest er der også en lang garanti på solceller.

✔ Modsat andre miljøvenlige energikilder, er et solcelleanlæg støjsvag og støjer faktisk overhovedet ikke.

✔ Overskydende strøm dit anlæg producerer, men som du ikke får brugt, kan du sælge til elnettet.

✔ Et solcelleanlæg kan øge boligens energimærke og derved dets værdi.

 

Ulemper ved solceller

❌ Et solcelleanlæg kan være en dyr investering og afhænger af størrelse og kvalitet på anlægget, men som udgangspunkt skal du afsætte minimum 70.000,- for et godt anlæg.

❌ Anlægget er mest effektivt om dagen, når solen er fremme og det kan være en ulempe, da de fleste er på arbejde. Du kan imødekomme dette ved f.eks. at vaske tøjet i dagtimerne.

❌ Designet på et solcelleanlæg er ikke nødvendigvis det smukkeste at se på – om det er på taget af en bolig eller på jorden i haven. Desuden kræver anlægget en bestemt hældning på mellem 30 til 60 grader og der må ikke være skyggende elementer i nærheden, som f.eks. skorsten el. lign.

Derfor skal du have et solcelleanlæg

– Det støjer ikke og kan øge værdien af din bolig

– Kræver minimal vedligeholdelse og har lang levetid

– Virker hele året og er en grøn energikilde

– Du producerer dit eget strøm og er selvforsynende

Hvad koster solceller?

Hvad koster et solcelleanlæg?

Der er en del ting som gør sig gældende, når det kommer til prisen på et solcelleanlæg, men prisen fastsættes som regel på baggrund af størrelsen af anlægget, som skal installeres, effektiviteten og hvilken type anlæg det skal være, samt størrelsen på din bolig eller virksomhed og hvor mange personer, der skal bruge det og behovet. Gennemsnittet for selve anlægget samt montage ligger på typisk mellem 70.000-100.000,-.

Et solcelleanlæg betaler sig selv hjem i løbet af en periode på 8-10 år. Hvor stort og hvilket type anlæg du skal have, kan vi hjælpe dig. Kontakt os i dag på 📞 86 34 14 44 eller 📧 info@holmriis.dk og vi giver gerne et uforpligtende bud på en løsning til din bolig eller erhverv samt et estimat på projektet.

Solcelleanlæg med batteri

Solcelleanlæg med batteri

Hvis du vælger at anskaffe et solcelleanlæg med batteri, gemmes den strøm, der bliver produceret til senere brug. Når batteriet er ladet op helt op, sendes den overskydende strøm til elnettet.

 
Fordele ved solcelleanlæg med batteri:

✔ Din økonomi bliver bedre end hvis du vælger et almindeligt solcelleanlæg, hvor du ikke oplagrer til senere brug

✔ Du bliver stort set selvforsynende med strøm

✔ Ingen forvirrende tilskudsordninger

Hvorfor vælge et solcelleanlæg med batteri?

Et solcelleanlæg med batteri oplagrer den strøm du ikke bruger i løbet af dagen og sender overskydende strøm videre til elnettet, hvilket gør dig mere selvforsynende og kan være fordelagtig, da det er i disse timer, den producerer mest strøm og du som oftest, først skal bruge strømmen om aftenen.

Når solpanelerne genererer strøm, vil et solcelleanlæg med batteri prioritere strømmen således:

  • Først bliver husets eget forbrug dækket
  • Derefter bliver batteriet/batterierne ladet op
  • Når batteriet er ladet op, sælges overskydende strøm til elnettet

Om aftenen og natten dækker batteriet husstandens eget forbrug. Er der behov for mere strøm end batteriet indeholder, hentes der strøm fra elnettet.

I linket her på siden til prisberegneren, kan du beregne, hvor stort et anlæg skal være for at det passer til dine specifikke behov. Vil du gerne høre om dine muligheder, så er vi klar på 📞 86 34 14 44 og 📧 info@holmriis.dk.  – vi vil super gerne hjælpe dig!

Solpaneler Ebeltoft Djursland

Størrelse og effektivitet på solcelleanlæg

Et solcelleanlæg med batteri, der kan producere op til ca. 75% af elforbruget på årsplan, er umiddelbart det mest økonomiske for dig på langt sigt. Et standard anlæg uden batteri, kan som regel kun producere halvdelen af dit elforbrug og behov. Størrelsen vil være afhængig af husstandens behov, forbrug og opsætningsmulighederne, der gør sig gældende. Som regel skal en familie på 4 personer bruge mellem 4 og 5 kW pr. døgn og det svarer cirka til et anlæg på mellem 30-40 m2.

Solceller til erhverv

Vedvarende energi er fremtiden, og for de fleste virksomheder kan det være en god idé at tænke i disse alternative energikilder. Her vil solenergi, for rigtig mange virksomheder, være et oplagt valg, da solcellepanelerne kan installeres, både i nybyggeri, samt på allerede eksisterende bygninger. Samtidig har mange industri- og erhvervsbygninger et stort tag-areal, der egner sig rigtig godt til et solcelleanlæg.

Tag-arealet, er for mange, en rigtig stor uudnyttet ressource, som er en skam, da der er et enormt stort potentiale i brugen af solceller. Solen skinner nemlig omkring 1700-1800 timer om året, hvilket betyder at rigtig mange virksomheder har stor mulighed for at kunne melde sig ind i den grønne omstilling.

Hos Holmriis hjælper vi jer med at finde lige præcis den løsning, som I har brug for i jeres virksomhed!

Solceller

Store industribygninger er det perfekte sted at anlægge solceller

Solceller

Vi rådgiver, monterer og installerer solcelleanlæg til din virksomhed

Den grønne omstilling buldrer frem, og mange virksomheder er ved at få øjnene op for alle fordelene ved solcelleanlæg. Her følger nogle af de vigtigste fordele ved at anskaffe et solcelleanlæg:

 

  • Solcelleanlæg er super gavnligt for miljøet, og kan derfor spare miløet for rigtig meget co2.
  • Vælger man et solcelleanlæg, kan det være en rigtig god investering i det lange løb på trods af, at det er dyrt i begyndelsen. Solcelleanlægget kan tjene sig selv hjem over en årrække
  • Lang levetid – mere end 25 år.
  • Den strøm der kommer i overskud kan videresælges til elnettet
  • Bedre CSR-værdi for din virksomhed
  • Bedre energiklassificering for virksomheden

Holmriis hjælper dig hele vejen igennem, og giver rådgivning så du får den løsning som din virksomhed har brug for. Derudover står vi for både montering og installering.

Vi er din lokale solcelle ekspert i Ebeltoft på Djursland

Vores montører og rådgivere er klar til at hjælpe dig fra start til slut med dit grønne projekt. Hos os får du kvalitetsmaterialer, professionel service og konkurrencedygtige priser på solcelleløsninger.

Du er mere end velkommen til at tage en snak med en af vore professionelle solcelleeksperter, som gerne giver et uforpligtende tilbud med en komplet oversigt over de økonomiske sider.

Har du spørgsmål angående solceller, kan vi også kontaktes på 📞 86 34 14 44 eller 📧 info@holmriis.dk. Vi vender tilbage til dig, så hurtigt som muligt!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

1 + 5 =

Find os

Østerallé 23
8400 Ebeltoft

info@holmriis.dk
Tlf.: 86 34 14 44