Belysning har stor betydning for indeklimaet

Lad os skabe optimal belysning – så du kan skabe bedre trivsel og stemning i din bolig og dine omgivelser.

Hjemlig hygge og arbejdsglæde kommer ofte af det lys, du skaber. Lyset spiller en afgørende rolle, når det gælder menneskers trivsel. Det påvirker også din effektivitet, hvad end det er hjemme i din bolig, i institutionen eller i virksomheden. Både den måde lyset fungerer på og installationen i praksis, har betydning for dit indeklima. Kontakt din lokale belysningsekspert i Ebeltoft på Djursland på 📱 86 34 14 44, 📧 info@holmriis.dk eller ved at udfylde formularen i bunden af siden her. ⤵

bulb_icon_flashing

Optimale lysforhold og energibesparende belysning

Vores el-installatører hjælper dig gerne med at skabe perfekte lysforhold og samtidig at opnå et lavere elforbrug. Uanset om du har brug for hjælp til en lampe, der skal hænges op i din bolig eller en komplet belysningsløsning på kontoret, kan vi hjælpe dig.

Med baggrund i vores viden og de mange forskellige belysningsopgaver, vi har løst, deler vi gerne ud af vores erfaring.

Eksempler på belysningsopgaver vi kan hjælpe dig med:

Belysning til boligen

  • Installation af spots – både halogen og LED
  • Ophængning af lamper
  • Lysdæmpere
  • Udendørsbelysning – trådløs tænding
  • Intelligent styring af belysning – automatisk regulering

Belysning til arbejdspladsen

  • Kontorbelysning – f.eks. dagslysstyring samt lysdæmpere
  • Industribelysning der er tilpasset den givne proces
  • Butiksbelysning, så dine varer præsenterer sig godt
  • Lysstyring og intelligent belysning
  • Udvendig belysning

Automatiseringer

Tidsbaserede handlinger

Statusbaserede scenarier

Stemmestyring

Intelligent belysning

Er du på udkig efter en belysningsløsning? Så skal du måske overveje intelligent belysning. Med intelligent belysning kan du nemlig sænke dit elforbrug markant og samtidig skabe de perfekte lysforhold.

 

Vi hjælper dig gerne med at revolutionere måden, du bruger strøm på. Mulighederne med intelligent belysning er mange – med få klik på telefonen kan du nemlig indstille belysningen ud fra forskellige scenarier. Du kan blandt andet forprogrammere lysscener, opsætte feriestyring og arbejde med præventiv belysning.

 

Der findes en lang række fordele ved at bruge smart belysning i dag. Du har bl.a. mulighed for at opsætte automatiseringer, et eksempel kunne være at lyset på badeværelset automatisk tænder ved bevægelse, men at lyset er dæmpet, hvis det er nat udenfor eller at lyset på natbordet tænder, når du rejser dig fra sengen og/eller tænder på et bestemt tidspunkt om morgenen.

 

Smart belysning kan også bruges til at signalere tilstedeværelse, når der ikke nogen hjemme, som f.eks. hvis du og din familie er på ferie eller holder jul/nytår et andet sted end i eget hjem. Det smarte er, at du har mulighed for at styre det hele over telefonen, nemt og hurtigt.

Systemerne kan som oftest kobles til andre eksisterende eller yderligere systemer, dette kunne være et overvågningssystem, bevægelsessensorer og/eller brand- og vandlækagedetektorer.

Ønsker du et smart og moderne belysningssystem i dit hjem eller måske i din virksomhed? Så tag fat i Holmriis El-installation A/S i Ebeltoft på 📱 86 34 14 44 eller 📧 info@holmriis.dk.

Styr dit belysning gennem app på din telefon på Djursland
Styr dit belysning gennem app på din telefon på Djursland

Moderne belysning er bæredygtigt

Du kan gøre dit hjem, virksomhed, kontormiljø grønnere gennem belysning. Ser man f.eks. på LED-belysning, holder de i længere tid og skal dermed ikke udskiftes så ofte og så er de også mere miljøvenlige at producere end ældre lyskilder. Ikke nok med det, så giver de samtidig et mindre aftryk under produktion og kan give mærkbare økonomiske besparelser, faktisk helt op til 60% på din elregning fra belysning ved at skifte til LED fra almindelige sparepærer.

 

Ønsker du et grønnere og tidssvarende belysningssystem i dit hjem eller måske i din virksomhed? Så tag fat i Holmriis El-installation A/S i Ebeltoft på 📱 86 34 14 44 eller 📧 info@holmriis.dk.