Mitsubishi luft vand varmepumper

Luft vand varmepumper fra Mitsubishi

 

Hvis du vælger en luft til vand varmepumpe løsning fra Mitsubishi, er der mulighed for at indhente en række besparelser. Står du eksempelvis overfor at skulle bygge nyt, så vil det være overvejelsesværdigt at få installeret en luft vand varmepumpe i samme omgang.

Hvis du den dag i dag derimod har et hjem med olie-, pille-, gasfyr eller fjernvarme er en luft vand varmepumpe fra Mitsubishi også en god løsning, der kan tilkobles direkte til de eksisterende vandbærende radiatorer, gulvvarmen og brugsvandet i hjemmet.

Med Mitsubishis luft vand varmepumper får du en kompakt og enkel løsning – både, når det gælder ude- og indedelen.

Kontakt os på 📞 86 34 14 44 eller 📧 info@holmriis.dk og vi finder sammen en løsning som passer til dig og dit hjem.

Mitsubishi indedel og udedel varmepumpe
Mitsubishi varmepumper

Fordele ved en luft vand varmepumpe fra Mitsubishi

Ved købet af en luft vand varmepumpe fra Mitsubishi følger en række fordele.

Systemet er driftssikker hele året rundt og det gør ingen forskel om det er frostgrader eller sommer udenfor, en luft vand varmepumpe vil levere varmt brugsvand og varme til huset.

Med den trådløse styring, er det muligt med en fjernbetjening eller gennem smartphone, at styre rumtemperaturen i din bolig og gennem appen kan du styre hele dit luft vand varmepumpe anlæg og få overblik over forbrug og drift.

Kontakt os på 📞 86 34 14 44 eller 📧 info@holmriis.dk, hvis fordelene har vagt interesse.

 

Hvad koster en luft vand varmepumpe?

En luft vand varmepumpe fra Mitsubishi starter fra omkring de 65.000 kr. inkl. moms, dette inkluderer også levering og montering, dog skal man huske at en luft vand varmepumpe som regel vil være tjent ind på mellem 5 til 10 år. Det er også nemmere at installere end at etablere et jordvarmeanlæg, hvor man kan være nødsaget til at pløje haven for at kunne lægge jordslanger under jorden med kølemiddel.

Er du stadig fortvivlet? Ring til os på 📞 86 34 14 44 eller 📧 info@holmriis.dk, så hjælper vi dig med de spørgsmål du måtte have – ganske uforpligtende.

Husk den lovpligtige serviceaftale

Husk samtidigt at få en serviceaftale på plads med købet af en Mitsubishi luft vand varmepumpe, fordi det er lovpligtig at få tjekket den minimum én gang om året. Servicetjekket er din forsikring for, at din luft vand varmepumpe fungerer som den skal og leverer det forventede.

Holmriis El-installation A/S står for årlige serviceaftaler af KMO-certificerede installatører – kontakt os på 📞 86 34 14 44 eller 📧 info@holmriis.dk, så giver vi et tilbud på en serviceaftale.