Elektriker Djursland – Ebeltoft 

– Kompetencer –

Elektriker- Ebeltoft-Djursland

El-installation

Fra de daglige små opgaver som ekstra stikkontakter og renovering af gamle el-installationer til nybyggeri og større komplekse el-løsninger. Uanset om du som privat, virksomhed eller offentlig institution står med en el-opgave, kan vi hjælpe dig.

Vi tilbyder

Varmepumpe

Varmepumper er blevet meget populære de seneste år – og det er ikke for ingenting. Både luft til luft, luft til vand og jordvarmepumper er nogle af de mest energieffektive opvarmningskilder der findes, og en investering er som regel tjent hjem på få år.

Sikring og overvågning Djursland og Ebeltoft

Sikring og overvågning

Lad os sikre dit hjem eller din virksomhed. Bare for en sikkerheds skyld. Det handler om overvågning, alarmer, tyverisikring og automatik. Alt sammen sikkerhedsløsninger der giver tryghed i hverdagen. Så du og din familie eller medarbejdere kan føle sig trygge.

Vi tilbyder

Finansiering og lån

Vi tilbyder rentefrit lån op til 60.000 kr. og lån med lav rente op til 350.000 kr. gennem vores samarbejde med Resurs Bank. For dig som kunde ved Holmriis, betyder det, at du har mulighed for at finansiere forskellige tiltag i din bolig.

Håndværkerfradrag 2021 Ebeltoft

Træk din håndværker fra i skat!

Boligejerne har fortsat mulighed for at få fradrag til energiforbedringer og klimasikring. Håndværkerfradraget er blevet permanent fra 2018 og frem.

Montering af ladestander i sommerhus i Ebeltoft og Djursland

Ladestander til din elbil

Når du udskifter din diesel eller benzinbil til en elbil, skal det være nemt for dig. Det skal også være ligetil at oplade elbilen, så hvorfor ikke få installeret en ladestander hjemme, i sommerhuset eller i virksomheden?

Transientbeskyttelse Ebeltoft

Transientbeskyttelse

Kort fortalt så er transientbeskyttelse til for at beskytte elektriske systemer. Det kan ikke forhindre et lynnedslag – men den kan minimere skaderne ved lynnedslag.

Salg af hjertestarter Ebeltoft og Djursland

Sæt en hjertestarter op lokalt. 

Holmriis El-­installation A/S er en stolt samarbejdspartner med Hjerteforeningen. Det klare mål er at udbrede tilgængeligheden af hjertestartere og – via døgnovervågning – sikre at de er funktionsdygtige.

Salg af hjertestarter Ebeltoft og Djursland

Smart Home

Hos Holmriis El-installation A/S kan vi hjælpe dig med finde det Smart Home som passer perfekt til dit hjem og behov. Vi kører ud på hele Djursland samt i og omkring Århus, Skanderborg og Horsens, og tager gerne en uforpligtende snak på forhånd.