Vi tilbyder

El-installation

Fra de daglige små opgaver som ekstra stikkontakter og renovering af gamle el-installationer til nybyggeri og større komplekse el-løsninger. Uanset om du som privat, virksomhed eller offentlig institution står med en el-opgave, kan vi hjælpe dig.

Varmepumpe

Varmepumper er blevet meget populære de seneste år – og det er ikke for ingenting. Både luft til luft, luft til vand og jordvarmepumper er nogle af de mest energieffektive opvarmningskilder der findes, og en investering er som regel tjent hjem på få år.

Sikring og overvågning

Lad os sikre dit hjem eller din virksomhed. Bare for en sikkerheds skyld. Det handler om overvågning, alarmer, tyverisikring og automatik. Alt sammen sikkerhedsløsninger der giver tryghed i hverdagen. Så du og din familie eller medarbejdere kan føle sig trygge.

Finansiering og lån

Vi tilbyder rentefrit lån op til 60.000 kr. og lån med lav rente op til 350.000 kr. gennem vores samarbejde med Resurs Bank. For dig som kunde ved Holmriis, betyder det, at du har mulighed for at finansiere forskellige tiltag i din bolig.

Træk din håndværker fra i skat!

Boligejerne har fortsat mulighed for at få fradrag til energiforbedringer og klimasikring. Håndværkerfradraget er blevet permanent fra 2018 og frem. Der stadig kan fratrækkes op til 6.000 kr. for udgifter til hjælp i hus.

Ladestander til din elbil

Når du udskifter din diesel eller benzinbil til en elbil, skal det være nemt for dig. Det skal også være ligetil at oplade elbilen, så hvorfor ikke få installeret en ladestander hjemme, i sommerhuset eller i virksomheden?