Panasonic luft vand varmepumpe

Hvorfor skal du investere i en luft vand varmepumpe fra Panasonic?

Fordi Panasonic luft vand varmepumper har en enestående effektivitets niveau og kan minimere din CO₂ -udledning. Panasonic har over 60 års erfaring med varmepumper og står for kvalitet, specielt i de skandinaviske lande med koldere temperaturer. Derfor er man også garanteret stor komfort med de laveste driftsudgifter.

 

Hos Holmriis El-installation A/S i Ebeltoft er vi KMO-certificeret i at montere varmepumper og har i mange år monteret Panasonic varmepumper, fordi det er rigtig god kvalitet for pengene. Kontakt os på ☎️ 86 34 14 44, vi står klar til rådgivning, så du får den helt rigtige løsning til dit hjem og din familie.

 

På de lidt koldere dage i Danmark er man stadig garanteret et vandudløb på helt op til 60 grader. Du er derfor sikret et behageligt indeklima og får dermed værktøjerne til at kunne skabe et hjem med den ultimative komfort.

Pansonic varmepumper i Ebeltoft

Støjer en luft til vand varmepumpe?

Panasonic ved, hvor vigtigt det kan være, at hjemmet også fungerer om natten. Man skal ikke frygte støjen, når man investerer i en luft vand varmepumpe. Panasonic har skabt det de kalder for aftentilstand, for at reducere støjen, når det er nødvendigt – som i dette eksempel, er om natten, hvor man typisk ligger og sover.

Hvordan virker en luft til vand varmepumpe?

Udedelen opfanger varmeenergien fra luften og overfører den til vand, der bruges til at opvarme dit hjem gennem gulvvarme eller vandbærende radiatorer. På samme tid varmer den også brugsvand op, så du kan tage længere bade uden at mangle varmt vand. Denne teknologi virker selv på kolde dage, når temperaturen er en under frysepunktet, helt ned til (-20°C).

En luft vand varmepumpe fra Panasonic tilpasser sig til behovet i din bolig, uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering. Den kan sikre vandudløb på op til 60°C uanset, hvordan temperaturen er udenfor.

Der er også større mulighed for fleksibilitet ved installationen grundet de lange rørføringer på op til 50 m mellem indendørs og udendørs.

Panasonic oversigt over fordeling

PanasonicHvad koster en luft til vand varmepumpe?

En luft vand varmepumpe fra Panasonic starter fra ca. 65.000 kr. inkl. moms, levering og montering hos Holmriis El-installation A/S i Ebeltoft. En luft vand varmepumpe opvarmer både din bolig og dit brugsvand og er derfor en større investering end luft luft varmepumper, men der er en række andre fordele ved en luft vand varmpumpe.

Med Panasonic er der mulighed for at vælge præcis den løsning, der passer bedst til dit hus og familiens behov. Du kan vælge fra 3 kW til 9 kW og på den måde kan du vælge en løsning med lavere startinvestering og driftsomkostninger. Hvis dit hjem har god isolering, hvorfor skulle du så installere overdimensioneret udstyr, der koster mere og kræver højere driftsomkostninger?

Fordele ved luft vand varmepumpe: 

  • En varmepumpe kan halvere din nuværende varmeregning (hvis du f.eks. har et oliefyr)
  • En varmepumpe vil oftest være betalt hjem indenfor 5-10 år.
  • En luft til vand varmepumpe er billigere end elvarme og oliefyr.

Læs mere omkring luft til vand varmepumper her 

Nem og effektiv energistyring

Vi er i dag mere vant til at styre store dele af vores liv gennem en smartphone eller andre devices. Det er også tilfældet med opvarmning og nedkøling af hjemmet. Dette er der en god grund til – det er nemt og sikkert at gøre.

Det er ikke blot som en termostat, hvor man kan tænde og slukke – det er en effektiv og intuitiv tjeneste med mulighed for fjernstyring af opvarmnings- og varmtvandsfunktionerne – og du kan overvåge dit energiforbrug gennem denne brugerflade.

Du tilslutter systemet vha. WiFi og Panasonic Cloud-portal og herigennem kan du fjernstyre og overvåge dit varme- og vandforbrug.

Fjernstyring af varmepumpe med smartphone