Panasonic luft luft varmepumper

Hvad er en luft luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe fra Panasonic er en effektiv og energibesparende energi- og opvarmningsform, som ofte anvendes i sommerhuse og almindelige parcelhuse samt mindre tilbygninger som fx garager. Årsagen til den store efterspørgsel er bl.a., at installationsprisen er lav, og at der kan være nogle ret mærkbare besparelser at hente på driften. En luft luft varmepumpe fra Panasonic kan desuden køle – og fungerer derfor også som en airconditioner, når det er ekstra varmt uden for om sommeren eksempelvis.

Der findes forskellige typer af varmepumper, herunder luft vand varmepumper og jordvarmepumpe, og luft luft varmepumpen er den absolut billigste af de tre. Den udvinder varmen fra luften udendørs, og sender den varme luft ind i boligen.

Kontakt os for at høre mere om Panasonic varmepumper på 📞 86 3414 44 eller ✉️ info@holmriis.dk. Holmriis El-installation A/S kører i Ebeltoft og Djursland.

Panasonic luft luft varmepumpe eksempel

Hvor meget koster en Panasonic luft luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe fra Panasonic koster omtrent 9 til 14.000,- kroner uden montering, men inklusiv et rådgivningsbesøg, hvor vi kommer ud til dig for at se på forholdene i din bolig og dine ønsker, hvor det bedst kan betale sig at få monteret en varmepumpe og hvilken type samt model vi anbefaler. Du får selvfølgelig også et uforpligtende tilbud på montering efterfølgende.

Panasonic luft luft varmepumpe - bestil i webshop her

Kan man få energitilskud til en luft luft varmepumpe?

Det er ikke muligt at få tilskud til en luft luft varmepumpe fra Panasonic, men du kan få tilskud, når skifter til en nogle af de andre opvarmningsformer, som du kan læse mere om her på Sparenergi. Du kan dog godt få håndværkerfradrag på selve installationsarbejdet, når du køber en luft luft varmepumpe inklusiv montering.

Bemærk at du skal søge inden d. 28. februar 2022 for at opnå fradrag. Vær dog ekstra opmærksom på, at håndværkerfradraget forsvinder helt på installationsarbejdet for luft luft varmepumpe d. 31. maj 2022. Fradraget på servicearbejde forbliver dog. Læs meget mere dybdegående om håndværkerfradrag på Skat her.

Kan en luft luft varmepumpe affugte?

En luft luft varmepumpe fra Panasonic affugter ikke. Den fungerer ved at skabe cirkulation, så fugten ikke sætter sig på boligens vægge, møbler og andre eksponerede overflader. Det er dog muligt at erhverve en varmepumpe med en affugter funktion, men vi anbefaler det ikke, da strømforbruget som regel er ret højt. Vi anbefaler her i stedet en egentlig affugter til opgaven.

KMO uddannede montører i Ebeltoft

Din lokale Panasonic forhandler

Holmriis El-installation A/S er din lokale KMO uddannet ekspert i luft luft varmepumper fra Panasonic og vi har en årrække af erfaring med varmepumper generelt. Uanset hvad dine ønsker og behov er, så står vi klar til at hjælpe dig med rådgivning, montering, installation og service. Vi holder til i Ebeltoft og kører på hele Djursland. Besøg vores varmepumpe webshop her og bestil den varmepumpe du ønsker eller kontakt os på 📞 86 3414 44 eller ✉️ info@holmriis.dk for et uforpligtende tilbud på en Panasonic varmepumpe til din bolig.

Vi forhandler også..

Mitsubishi

Mitsubishi varmepumpe

Kontakt os

Ølgod

Jernbanegade 7
8400 Ebeltoft