Luft til vand varmepumper

 

Få en beregning på din luft/vand varmepumpe, og få besøg af en af vores konsulenter

Overvejer du eller er du allerede i gang med at renovere din bolig eller bygge nyt hus? Overvejer du at investere i en billigere energiløsning? Så kan en varmepumpe være en god løsning for dig og din familie, som er værd at studse over. Med en luft til vand varmepumpe kan du spare penge og på samme tid nedsætte dit CO2-udslip.

Varmepumper er som regel over tre gange mere effektiv til at udnytte den tilførte energi sammenlignet med mange andre former for opvarmning af boliger.

 

Varmepumpe teknologi

Varmepumpe teknologi er en forholdsvis ny teknologi, som udvinder energi fra naturen på en CO2-venlig måde. En luft vand varmepumpe optager energi fra udendørs luften og bruger den til at producere varmt brugsvand og varme i radiatorer og gulvvarme.

Sammenlignet med olie-, gas- eller pillefyr, er en luft vand varmepumpe driftssikker, nem at vedligeholde og prisbillig på længere sigt.

Hos Holmriis El-installation A/S i Ebeltoft er vi altid klar med rådgivning, hvis du går og har spørgsmål angående luft vand varmepumper.

Kontakt os på ☎️ 86 34 14 44 og vi hjælper dig. Vi har base i Ebeltoft og monterer varmepumper på hele Djursland samt i og omkring Århus, Skanderborg og Horsens.

mitsubishi indedel luft vand varmepumpe

Hvorfor vælge en luft til vand varmepumpe?

En moderne luft til vand varmepumpe har mange funktioner – du kan styre den med din mobiltelefon, så der altid er en behagelig temperatur i dit hus.

Varmepumperne er designet og udviklet til det danske vejr og kan endda opvarme under de koldeste måneder.

Trods varmepumpers installationspris er de på længere sigt billigere i drift end f.eks. almindelig elvarme eller et olie-, pille- eller gasfyr og samtidig meget bedre for miljøet!

Holmriis El-installation A/S er eksperter i rådgivning, installation, montering samt service af luft vand varmepumper. Vi er KMO-certificeret og forhandler af de mest anerkendte varmepumpemærker som Bosch, Panasonic og Mitsubishi.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning – kontakt os i dag på 📞 86 34 14 44 eller 📧 info@holmriis.dk.

En luft vand varmepumpe består af to eller flere dele – en indedel og en udedel. Udedelen optager luftens energi og varmen sendes ind i varmepumpen, som sender den videre direkte ind gennem indedelen. Jo bedre dit hus er isoleret, desto bedre udnyttelse får du af varmepumpen og dens effektivitet.

 

Hvor lidt støjer en luft vand varmepumpe?

Et spørgsmål, vi ret ofte ind i er, hvor meget en varmepumpe støjer. Dette er for det første forskelligt fra model til model og for det andet, så kan det være meget individuelt, hvordan lyd og støj opleves. Vores generelle svar er dog, at en varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine i drift. Mange varmepumper har en såkaldt “night-funktion“, hvor du om natten kan nedsætte støjen uden at det går ud over varmepumpens effektivitet og andre funktioner.

Varmepumpe - hele døgnet

Er i brug døgnet rundt, hele året – og er meget driftssikker

Varmepumpe - året rundt

Opvarmer i frostgrader og kan nedkøle passivt, når det er varmt

Lydløs ikon

Støjsvag drift

Varmepumpe besparelse

Generel besparelse ved mindsket energiforbrug  

Lovpligtig serviceaftale

Når du investerer i en luft vand varmepumpe, er et årligt servicetjek lovpligtigt. Servicetjekket er med til at sikre at din varmepumpe kører optimalt og leverer den påkrævede ydelse.

Et servicetjek omfatter følgende:

  • Tjek af varmepumpens tryk og måling af temperaturen.
  • Rens af filtre.
  • En gennemgang af varmepumpens opsætning.
  • En gennemgang af, om pumpen har eventuelle fejlmeddelelser.
  • En optimering af varmepumpens cirkulationspumpe
  • Overophedning og underkøling på kølekredsen måles.
  • Termoventilen indreguleres.

 

Serviceaftalen er samtidig også din garanti for, at varmepumpen holder længere. Holmriis El-installation A/S tilbyder serviceaftaler udført af KMO-uddannede teknikere – kontakt os på 📞 86 34 14 44 eller 📧 info@holmriis.dk til en uforpligtende snak.

mitsubishi indedel varmepumpe

Vi er KMO-uddannede i luft vand varmepumper

VI er KMO-certificeret og det er din garanti for, at vi er specialuddannet i at rådgive, installere, montere og servicere luft vand varmepumper. Holmriis El-installation A/S har mange års erfaring i installation og montage af varmepumper. Vi fører de mest kendte mærker som Bosch, Panasonic og Mitsubishi.

Kontakt os i dag 📞 86 34 14 44 eller 📧 info@holmriis.dk – så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige varmepumpe til din bolig.

Vi forhandler:

Bosch varmepumper

Bosch

Mitsubishi varmepumper

Mitsubishi

Panasonic varmepumper

Panasonic