Om os

Om Holmriis El-installationer i Ebeltoft

Holmriis El-­installationer løser alle former for el-­opgaver. Vi har specialuddannede elektrikere inden for f.eks. varmepumper, hvidevarer, ABA, ABDL og belysning og løser opgaver for både private, erhvervskunder og offentlige institutioner.

Vi sikrer god kvalitet på udført arbejde, uanset om vi skal montere en lampe eller rådgive, installere eller reparere ifm. større projekter som nybygning eller tilbygning.

Holmriis El-­installationer løser alle former for el­-opgaver. Vi har specialuddannede elektrikere inden for f.eks. varmepumper, hvidevarer, ABA, ABDL og belysning og løser opgaver for både private, erhvervskunder og offentlige institutioner.

Vi sikrer god kvalitet på udført arbejde, uanset om vi skal montere en lampe eller rådgive, installere eller reparere ifm. større projekter som nybygning eller tilbygning.

 

Elektriker Ebeltoft

En dynamisk elektriker­virksomhed i Ebeltoft med fokus på el, energi og sikring

Holmriis El-­installation A/S i Ebeltoft på Djursland har siden etableringen i 1926 udviklet sig til at blive en af regionens førende el­installationsvirksomheder. I dag beskæftiger virksomheden omkring 20 medarbejdere og har specialafdelinger inden for både el, energi og sikring.

 

Brede kompetencer inden for elektriker­faget

Hos Holmriis El-­installation kan vi hjælpe dig uanset, om du kontakter os for at få løst en mindre el­-opgave, eller hvis du har brug for hjælp til et større projekt som f.eks. nybygning eller tilbygning. Vores kompetencer spænder meget bredt, og vi arbejder med alle el-installationer til både privat, erhverv, industri og det offentlige.

 

Special­uddannede elektrikere inden for energi, el og sikring

Vi har afdelinger inden for energi, el og sikring med specialuddannet personale, som kan hjælpe dig med alt inden for f.eks. varmepumper, automatisk brandalarmanlæg (ABA), automatisk branddørlukningsanlæg (ABDL), hvidevarer og almindeligt el­arbejde. Vi har desuden lang erfaring inden for solceller, automatik, kommunikation som telefoni, internet, TV og IT og rådgiver mange kunder om alternativ energi, elsyn, sikring og overvågning.

Om Holmriis El-installation A/S
Elektriker Djursland

Vi dækker hele Djursland og kører også gerne til Århus, Skanderborg og Horsens

Holmriis El-­installation har adresse i Ebeltoft, men vi kører ud til kunder på hele Djursland samt i og omkring Århus, Skanderborg og Horsens. Vores store ekspertise inden for varmepumper betyder også, at vi har faste kunder så langt væk som f.eks. Lemvig i Vestjylland.

På Djursland har vi en solidt forankret kundekreds i kraft af vores lokale kendskab, og vi løser mange opgaver for vores faste kunder i Ebeltoft, Grenå og Rønde. Vi servicerer også mange af områdets sommerhusejere, som trygt overlader nøglerne til os i tilfælde af uforudsete problemer, som opstår, mens de ikke selv er i området.

 

Få hjælp til dine el­-problemer 24 timer i døgnet

Hos Holmriis El-­installationer har vi døgnservice. Det betyder, at du som kunde kan ringe til os dag og nat, hele året rundt, og være sikker på at få hurtig hjælp af en af vores autoriserede elektrikere.

 

God kvalitet hos Holmriis El-installation

Vi vil være kendt i området som en seriøs og professionel samarbejdspartner, der kan løfte små og store opgaver til aftalt kvalitet, pris og tid. HOLMRIIS er kendt for, at det arbejde, vi udfører, er præget af solidt og dygtigt håndværk og på et højt serviceniveau.

Vi er visionære, når det gælder fremtidens teknologi, og der er ingen grænser for nysgerrighed, når det gælder mere viden.

 

Kontakt Holmriis El-­installationer

Uanset opgavens størrelse er du altid velkommen til at kontakte os.

Tlf.: 86 34 14 44

Mail: info@holmriis.dk