Mitsubishi luft luft varmepumper

Hvad er luft luft varmepumper?

En luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi er en effektiv og energibesparende opvarmningsform, som oftest ses anvendt i sommerhuse og almindelige parcelhuse samt mindre tilbygninger som garager mm. Årsagen til populariteten er bland andre ting, at installationsprisen er lav, og at der kan være betydelige besparelser på driften. En luft luft varmepumpe fra Mitsubishi kan også køle – og kan derfor også fungere som en airconditioner, når det er varmt uden for om sommeren.

Der findes forskellige typer af varmepumper, herunder luft vand varmepumper og jordvarmepumpe, og luft luft varmepumpen er den billigste af dem disse tre. Den udvinder varmen fra luften udendørs, og sender den varme luft ind i boligen.

Kontakt Holmriis El-installation A/S for at høre mere om Mitsubishi varmepumper på 📞 86 3414 44 eller ✉️ info@holmriis.dk. Vi holder til i Ebeltoft, men kører på hele Djursland.

Mitusbishi luft luft varmepumper eksempel

Hvad koster en luft luft varmepumpe fra Mitsubishi?

En luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi koster cirka 12 til 14.000,- kroner uden montering, men inklusiv et rådgivningsbesøg, hvor vi kommer ud til dig for sammen at se på forholdene i din bolig, dine ønsker og behov, hvor det bedst kan betale sig at få monteret en varmepumpe og hvilken type samt model vi anbefaler.

Mitsubishi luft luft varmepumpe - bestil i webshop her

Kan man få energitilskud til luft luft varmepumper?

Det er ikke muligt at få energitilskud til en luft luft varmepumpe fra Mitsubishi, men du kan få tilskud, når du skifter til en række andre opvarmningsformer, som du kan læse mere om her på Sparenergi. Du kan derimod få håndværkerfradrag for installationsarbejdet, når du køber en luft luft varmepumpe med montering.

Bemærk at du skal søge inden d. 28. februar 2022 for at opnå fradrag. Desuden forsvinder håndværkerfradraget helt på installationsarbejdet for luft luft varmepumpe d. 31. maj 2022. Fradraget på service forbliver dog, for nu, som det er. Læs meget mere om det på Skat her.

Kan en luft luft varmepumpe affugte?

En luft luft varmepumpe fra Mitsubishi affugter som udgangspunkt ikke – ved drift skaber den cirkulation, så fugt ikke sætter sig på boligens vægge, møbler og andre overflader. Det er muligt at købe en varmepumpe med decideret affugter, men vi anbefaler det ikke, da strømforbruget som regel er relativt højt og derved kan besparelsen på udskiftning gå helt tabt. Vi anbefaler her i stedet en egentlig affugter til at løse det akutte problem.

KMO uddannede montører i Ebeltoft

Din lokale Mitsubishi forhandler

Holmriis El-installation A/S er din lokale KMO uddannet ekspert i luft luft varmepumper fra Mitshubishi og vi har mange års erfaring med varmepumper generelt. Uanset hvad dine ønsker og behov er, så står vi klar til at hjælpe dig med rådgivning, montering, installation og service. Vi holder til i Ebeltoft og kører på hele Djursland. Besøg vores varmepumpe webshop her og bestil den varmepumpe du ønsker eller kontakt os på 📞 86 3414 44 eller ✉️ info@holmriis.dk for et uforpligtende tilbud på en Mitshubishi luft luft varmepumpe til din bolig.

Vi forhandler også..

Panasonic

Panasonic varmepumpe

Kontakt os

Ølgod

Jernbanegade 7
8400 Ebeltoft