Ladestander til din elbil i Djursland og Ebeltoft

Når du udskifter din diesel eller benzinbil til en elbil, skal det være nemt for dig. Det skal også være ligetil at oplade elbilen, så hvorfor ikke få installeret en ladestander hjemme, i sommerhuset eller i virksomheden nær Djursland?

Kontakt Holmriis El-installation A/S i Ebeltoft på Djursland ☎️ 86 34 14 44 så finder vi en ladestander, der passer til dig.

Få mere styr på muligheden for opladning af elbilen og hvad en opladning koster – med en monteret ladestander i Ebeltoft og Djursland. En af fordelene ved at lade Holmriis El-installation montere en ladestander er, at vi trækker strømmen direkte fra din indkørsel eller dit sommerhus i og omkring Djursland og Ebeltoft.

Du skal dog først tage stilling til dit behov for opladning – om du har en eller to elbiler, der skal oplade samtidig.

Holmriis El-installation i Ebeltoft har indgået et samarbejde med firmaet Charge Amps som designer flotte og brugervenlige ladestandere: Charge Amps HALO – en af de mindste ladere på markedet og – hvis du har to elbiler – Charge Amps AURA med to opladerstik.

Ladestander elbil Ebeltoft og Djursland

Er dit hus/sommerhus gjort klar til installation?

Det er vigtigt at du får tjekket dine udendørs stikkontakter før vi kan montere en ladestander. Det er nemlig vigtigt at finde ud af, om stikkontakten kan tåle strøm-tilslutning i flere timer ad gangen. Som din aut. el-installatør i Ebeltoft på Djursland hjælper vi dig med at sikre at alt er i orden.

Vi tjekker, at dit hjem eller sommerhus er helt klar til at montere en ladestander og vi guider dig til, hvordan du bruger ladestanderen. Så kan du hurtigt komme i gang med opladning af din elbil via ladestanderen.

Kontakt Holmriis El-installation A/S på ☎️ 86 34 14 44 og lad os finde den helt rigtige løsning der passer til dig og dit sommerhus – især hvis du har udlejningsommerhus.

Monter smarte ladestandere til elbilerne i din virksomhed

Det er smart at kunne oplade sin elbil steder, hvor man opholder sig flere timer af gangen fx. på arbejdspladsen. Derfor er det en god service at virksomheden kan tilbyde sine medarbejdere at oplade deres elbil på arbejdspladsen.

Alt efter størrelsen på virksomheden, så kan Charge Amps HALO eller Charge Amps AURA kobles sammen som del af et større system. Charge Amps AURA har to udgange og kan oplade to elbiler på samme tid.

Uanset hvad behovet er – så tag en snak med Holmriis El-installation i Ebeltoft nær Djursland om den helt rigtige løsning til din virksomhed ☎️86 34 14 44

 

Oplad elbilen i boligforeningen

Hos Holmriis El-installation er vi dygtige til opsætning og montering af ladestandere til elbiler til boligselskaber og boligforeninger. I boligforeninger kan opsætning af ladestandere være udfordrende, dels fordi placering af ladestanderne skal bestemmes  og fordi el-afregningen med beboerne skal kunne opgøres.

Holmriis El-installation hjælper dig med at finde den bedste løsning til din boligforening – uanset om du er beboer eller udlejer. Med en ladestander fra Charge Amps den til enkelte bruger “låses” – så man netop kan se strømforbruget for den enkelte.

Kontakt os i dag på ☎️86 34 14 44 og lad os finde den helt rigtige løsning der passer til dig og dit boligselskab.

Halo ladeboks Djursland

Charge Amps HALO Wallbox

Charge Amps HALO er vores mindste ladestander og optimal til dit hjem eller i sommerhuset. Den har et fastmonteret kabel til nem opladning og en brugervenlig softwareplatform – for en effektiv og nem opladning hver gang.

9 ud af 10 bruger oplader deres elbiler/hybridbiler hjemme mens de er på arbejde. Med Charge Amps HALO får du et godt overblik over dit forbrug. Charge Amps HALO Wallbox er en elegant, intelligent og robust ladestander, der giver dig fuld kontrol over opladningen. Med den indbyggede software kan du nemlig time din ladestander, så du oplader når prisen er lavest eller når elektriciteten er mest miljøvenlig. Du kan låse ladestanderen for at forhindre uvedkommende i at oplade

  • Stabil EV-opladning med smart software
  • Kontrolleret opladning med Cloud-løsning
  • Smart timersystem og låsefunktion for en smartere og nemmere opladning
  • Fremstillet i genanvendt aluminium

Læs mere om Charge Amps HALO

Aura ladeboks Djursland

Charge Amps AURA – perfekt til virksomheden eller boligforeningen

Charge Amps AURA er ladestanderen, der er egnet til fx boligforeninger eller mindre virksomheder, hvor flere har elbiler og der er mange brugere. Opladeren kan også deles din nabo i sommerhuset eller på villavejen.

Charge Amps AURA har to udgange og kan oplade op til 22 kW på hver stik samtidig, så du kan oplade to elbiler på én gang. Efter behov kan stikkene indstilles til at udlede en fast maksimal strøm, der passer til den strøm, der er tilgængelig til installationen, så ladestationen ikke overbelastes.

De to stikkontakter kan monteres som en del af et større system med flere enheder af Charge Amps HALO eller andre Charge Amps AURA ladestandere – alt efter behov. Du er altid velkommen til at kontakte os på ☎️86 34 14 44,- hos Holmriis El-installation tager vi gerne en uforpligtende snak omkring dit behov.

Charge Amps AURA er bygget med en såkaldt Vehicle-2-Grid teknologi og man hurtigt skabe sig et overblik som virksomhed eller boligforening over, hvor meget strøm de forskellige brugere har brugt.

Charge Amps AURA er markedets mest moderne ladestander med høj klassificering (IK 10) og opfylder alle standarder og sikkerhedsstandarder.

  • 2 x type 2-stik
  • Justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt
  • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse
  • Belastningsafbalancering mellem flere enheder

Læs mere om Charge Amps AURA