Kundecases

Skift til jordvarme

Fra pille- og oliefyr til jordvarme

Da ejerne af en ældre bolig overvejede at skifte deres gamle pille- og oliefyr ud med en mere energirigtigt og rentabel løsning, tog de en snak med Holmriis El-installation A/S, hvor valget efter rådgivning faldt på et jordvarme anlæg.

Luft til luft varmepumper Djursland

Luft til luft varmepumpe i sommerhus

Få en energirigtig varmekilde i dit sommerhus. Der er mange penge at spare på det årlige varmeforbrug, hvis du skifter el-radiatorerne i sommerhuset ud til en varmepumpe.

Fra oliefyr til jordvarme

Fra gammel oliekedel til jordvarme

Da ejerne af et større landsted stod overfor en udskiftning af deres gamle oliekedel, faldt valget naturligt på Holmriis El-installation A/S, da ønsket om en erfaren jordvarme-installatør var stort hos ejerne af boligen.

Holmriis samarbejder med hjerteforeningen

Samarbejde Hjerteforeningen

Sammen med vores kollegaer i TS-gruppen, har vi indgået et samarbejde med Hjerteforeningen – alle hjertestartere fra Landsuddelingen ”Gå dig til en hjertestarter” d. 28. april 2019, bliver monteret af os eller en af vores kollegaer rundt i landet.

Spar penge med en varmepumpe

Varmepumpe: Poul sparer 7000 kr. på varmeregningen

Varmepumper har vundet frem, som en af de mest energieffektive opvarmningskilder der findes. Du kan hente store besparelser på det årlige varmeforbrug ved at udskifte din varmekilde til en varmepumpe.

Opvarmning af udendørs pool

Installation af varme i udendørs pool

I maj 2016 installerede vores autoriserede installatører poolvarme i en udendørs pool. Vi er autoriserede og kan håndtere stort set alle opgaver inden for varmetilkoblinger til pools og spa – indendørs og udendørs.

Jordvarmeanlæg på Mols

Jordvarmeanlæg – montering på Mols

Er du interesseret i anlæg til jordvarme, kan du kontakte en af vores autoriserede montører og rådgiver. Vi er klar til at rådgive og give et uforpligtende tilbud. Kontakt os på 86 34 14 44

LED belysning i sommerhus

LED belysning i sommerhus

Der er rigtig mange penge at spare, hvis du skifter til LED belysning. Det er uanset om det er i hjemmet eller i sommerhuset.
Vi er klar til at rådgive og give et uforpligtende tilbud – kontakt os på 86 34 14 44 eller info@holmriis.dk

Jordvarmeanlæg af Holmriis

Jordvarmeanlæg – installation af aut. montør

Holmriis Ebeltoft El-installation har autoriserede køle- og KMO-montører, og mange års erfaring med jordvarmepumper og -anlæg. Vi er klar til at rådgive og give et uforpligtende tilbud.

Varmepumpe rådgivning

Varmepumpe – luft til luft installation og rådgivning

Vi har erfarne installatører og autoriserede montører, som står til rådighed, hvis du har brug for rådgivning eller et tilbud. Kontakt os på 86 34 14 44 eller info@holmriis.dk

Luft vand varmepumper Holmriis

Varmepumpe – luft til vand – aut. installation

De er ekstremt energibesparende og er dermed økonomiske og miljøvenlige. Vi har mange års erfaring, og kan hurtigt give dig et tilbud eller rådgive – helt uforpligtende.

Varmepumpe til sommerhus

Luft til luft varmepumpe i sommerhus

Få en energirigtig varmekilde i dit sommerhus.