Daikin luft luft varmepumper

Hvad er en luft luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe fra Daikin er en effektiv og energibesparende energi- og opvarmningsform, som i stigende grad anvendes i sommerhuse og almindelige parcelhuse samt mindre tilbygninger som garager o. lign. Årsagen til populariteten er bl.a., at installationsprisen er lav, og at der kan være betydelige og mærkbare besparelser at hente på driften. En luft luft varmepumpe fra Daikin kan også køle – og fungerer derfor også som en airconditioner, når det er ekstra varmt uden for om sommeren.

Der findes forskellige typer af varmepumper, herunder luft vand varmepumper og jordvarmepumpe og luft luft varmepumpen er den billigste af dem alle. Den udvinder varmen fra luften udendørs, og sender den varme luft ind i boligen.

Kontakt os for at høre mere om Daikin varmepumper på 📞 86 3414 44 eller ✉️ info@holmriis.dk.

Hvad er en luft luft varmepumpe fra Daikin?

Hvad koster en Daikin luft luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe fra Daikin koster ca. mellem 10 til 15.000,- kroner uden montering, men inklusiv et rådgivningsbesøg, hvor vi kommer ud til dig for at se på forholdene og dine ønsker, hvor det bedst kan betale sig at få monteret en varmepumpe og hvilken type samt model vi anbefaler.

Daikin luft luft varmepumpe - bestil i webshop her

Kan man få energitilskud til en luft luft varmepumpe?

Det er ikke muligt at få energitilskud til en luft luft varmepumpe fra Daikin, men du kan få tilskud ved udskiftning af dit eksisterende opvamningskilde til en række andre opvarmningsformer, som du kan læse mere om her på Sparenergi. Du kan derimod få håndværkerfradrag for installationsarbejdet, når du køber en luft luft varmepumpe med montering.

Bemærk at du skal søge inden d. 28. februar 2022 for at opnå fradrag. Desuden forsvinder håndværkerfradraget helt på installationsarbejdet for luft luft varmepumpe d. 31. maj 2022. Fradraget på service forbliver dog. Læs meget mere om det på Skat her.

Affugter en luft luft varmepumpe?

En luft luft varmepumpe fra Daikin affugter ikke, den skaber cirkulation, så fugten ikke sætter sig på boligens vægge, møbler og andre overflader. Det er muligt at købe en varmepumpe med affugter, men vi anbefaler det ikke, da strømforbruget som regel er højt. Vi anbefaler i stedet en egentlig affugter til det.

KMO uddannede montører i Ebeltoft

Din lokale Daikin forhandler

Holmriis El-installation A/S er din lokale KMO uddannet ekspert i luft luft varmepumper fra Daikin og vi har mange års erfaring med varmepumper generelt. Uanset dine ønsker, så står vi klar til at hjælpe dig med rådgivning, montering, installation og service. Vi holder til i Ebeltoft og kører på hele Djursland. Besøg vores varmepumpe webshop her og bestil den varmepumpe du ønsker eller kontakt os på 📞 86 3414 44 eller ✉️ info@holmriis.dk for et uforpligtende tilbud på en Daikin varmepumpe til din bolig.

Vi forhandler også..

Mitsubishi

Mitsubishi varmepumpe

Panasonic

Panasonic varmepumpe

Kontakt os

Ølgod

Jernbanegade 7
8400 Ebeltoft