Sikring og overvågning

– mere sikkerhed

– større tryghed

Specialister i sikkerhedsløsninger Djursland

Vi er specialiserede i sikring og overvågning. Vores installatører har de faglige kompetencer til at udvikle og installere individuelle sikkerhedsløsninger til både private, virksomheder og institutioner.

 

Alt indenfor alarm, tågesikring og overvågning

Vi står klar til at hjælpe dig med alt inden for tyverialarmer, beskyttelse af installationer mod lynnedslag, videoovervågning kombineret med tågesikring og klimasikring i rum, hvor der kræves konstant temperatur og fugtighed. Mulighederne er mange, hvis du spørger os. Vi har installatører over hele landet, der har de nødvendige kompetencer til at installere løsninger inden for sikkerhed og overvågning.

Få tryghed 24/7 med en tyverisikring (tyverialarm)

Du eller din virksomhed får forhåbentlig aldrig brug for en tyverialarm. Men hellere forebygge end helbrede. I nogle tilfælde vil en alarm nemlig holde ubudne gæster væk. Skulle uheldet være ude, vil du typisk også opleve, at en tyverialarm gør papirarbejdet med forsikringen nemmere.

Overvejer du at tyverisikre dit hjem eller din virksomhed? Så hjælper vi dig gerne med alt fra rådgivning til installation. Vi har stor erfaring med at installere tyverialarmer og alarmsystemer. Samtidig er vores kendskab til markedet og til de forskellige alarmsystemer stort.

 

Sikkerhed med intelligent styring

Du har mulighed for at vælge en sikkerhedsløsning med intelligent styring, hvis du vil have fuld kontrol. En sikkerhedsløsning, hvor du for eksempel via web eller telefon kan overvåge situationen. Hvor du fra din digitale enhed kan tænde og slukke for temperaturen hjemmefra, lukke folk ind, se hvem der lusker omkring og modtage en sms, hvis der er brud på et vandrør, brand eller indbrudsforsøg.

 

sikring og overvågning

Alarmsystemer til private eller virksomheder på hele Djursland

Alarmsystemer er ikke længere forbeholdt banker og butikker. Alarmsystemer er mere anvendt end nogensinde, fordi de har en præventiv effekt. Vi ser at flere og flere virksomheder og private hjem, tager f.eks. overvågningskameraer i brug – især udendørs ved indgangspartier og dørtelefoner.

Vi tilbyder dig rådgivning og installation af alarmsystemer. Og vi står klar til at hjælpe dig, hvad end du søger en videodørtelefon, en tyverialarm kombineret med videoovervågning eller overvågning af et specifikt område.

Vores erfaring spænder vidt, og vi har bl.a. stået for installation og tilslutning af alarmsystemer i:

 • Industribygninger
 • Administrationsbygninger
 • Offentlige virksomheder
 • Supermarkeder og butikker
 • Restaurationer og barer
 • Sportshaller og sportscentre
 • Private hjem – villaer, lejligheder og sommerhuse

Vi finder en løsning indenfor sikring og overvågning, der matcher dine behov og dine ønsker til funktioner.

Alarmsystemer

Alarmsystemer tilpasset dit behov og dine funktionsønsker

Der findes mange forskellige funktioner, når det drejer sig om et komplet alarmsystem. Derfor kan du overveje følgende muligheder, inden du træffer dit endelige valg af anlæg:

 • Videooptagelse i dagslys og/eller om natten?
 • Hvor mange m2 skal der dækkes?
 • Skal det installeres indenfor eller udenfor? Evt. begge steder?
 • Skal der være glassikring på dine vinduer?
 • Skal videooptagelser sendes til et oplagringssystem (harddisk), eller vil du følge med direkte på din PC eller mobiltelefon?
 • Vil du have motion detector i alle rum?
 • Skal du have tågesikring?
 • Vil du have brandalarm og vand detector tilsluttet også?
 • Foretrækker du trådløs videoovervågning? (Dette kan begrænse mulighederne – spørg os)
 • Vil du notificeres på din mobiltelefon, hvis der er uvante bevægelser i det område, som kameraet/erne dækker?

Er du på jagt efter et komplet alarmsystem (med el. uden tågesikring, brandalarm og vand detector) i en integreret pakke, så kan du også få et tilbud på installation af dette. Det er alt sammen noget, som du kan tage en snak med vores sikringsrådgiver om – og det er uforpligtende at indhente et tilbud.

Få sikret dit hjem eller din virksomhed allerede i dag med et alarmsystem monteret af professionelle alarmeksperter

Der er mange fordele med et alarmsystem:

 • Et alarmsystem kan skræmme potentielle indbrudstyve væk.
 • Du kan (med nogle modeller) følge med i live (online) optagelserne på din mobil, tablet eller PC – så du altid ved, hvad der foregår, og kan se, hvem der befinder sig på det udvalgte sted.
 • Er du uheldig, og bliver udsat for kriminalitet trods et alarmsystem, så kan videooptagelser hjælpe med identifikation af gerningsmanden (og hjælpe politiet med efterforskningen).
 • Er der overvågningskameraer i en butik eller i et supermarked, så kan man overvåge kunderne, og udrede eventuelle misforståelser ved kassen ang. byttepenge mv.

Få et uforpligtende tilbud på installation og opsætning af et alarmsystem

Vores erfarne og uddannede sikringsinstallatører står klar til at svare på alle dine spørgsmål, og vil rådgive dig, så du får en optimal løsning med et alarmsystem som passer til dit behov. Når vi har fundet frem til det perfekte system (ud fra dine ønsker), så får du et uforpligtende tilbud på autoriseret installation og tilslutning.

Vi kører ud på hele hele fyn.

Kontakt os på 65 31 07 27 eller send os en mail.

Varmepumper