Fra gammel oliekedel til jordvarme

Da ejerne af et større landsted stod overfor en udskiftning af deres gamle oliekedel, faldt valget naturligt på Holmriis El-installation A/S, da ønsket om en erfaren jordvarme-installatør var stort hos ejerne af boligen.

Udfordrende omstændigheder

Under stuehuset, i en gammel lav kælder stod huset daværende oliekedel. Husets ejerne havde et ønske om, at jordvarmeanlægget ligeledes skulle opbevares her.

Ejendommen, som i dag er opdelt i tre udlejningsejendomme, havde derfor et relativt stort varmtvandsforbrug, og ejerne ville derfor gerne have en forholdsvis stor varmtvandsbeholder.

Dette blev besværliggjort af lofthøjden i lokalet. Der blev derfor bestilt en speciel varmtvandsbeholder hjem, som kunne opfylde ønsket om både en stor mængde varmtvand og placeringen af varmtvandsbeholderen.

1000 meter jordvarmeslange

Få at kunne nedlægge de ca. 1000 meters jordvarmeslanger, valgte ejerne at rydde mindre skovområde i nærheden af ejendommen. Efter nedlægningen af jordvarmeslangerne blev området etableret på ny, således at ejerne forsat kan nyde den skønne natur omkring deres ejendom.

Fra oliekedel til jordvarme

Lad Holmriis El-installation A/S hjælpe dig med dit jordvarmeprojekt

Er du interesseret i at få installeret jordvarme, så kontakt os på 📞 86 34 14 44 eller info@holmriis.dk – så hjælper vi dig med at finde den rette jordvarmeløsning til dit hjem.

Vi holder til i Ebeltoft, og kører ud til en kundekreds, der dækker hele Djursland – fra eksempelvis Grenaa til Hornslet, Fjellerup Strand og Fuglslev. Vi er også klar til at rykke ud til service eller reparation af dit jordvarmeanlæg.

Vi er eksperter i installation af jordvarme – hos os får du altid et godt og uforpligtende tilbud på et jordvarmeanlæg.

Fra oliekedel til jordvarme
Fra oliekedel til jordvarme
Fra oliekedel til jordvarme