Fra pille- og oliefyr til jordvarme

Da ejerne af en ældre bolig overvejede at skifte deres gamle pille- og oliefyr ud med en mere energirigtigt og rentabel løsning, tog de en snak med Holmriis El-installation A/S, hvor valget efter rådgivning faldt på et jordvarme anlæg.

En grønnere løsning

Ønsket om en grønnere løsning lå højt på prioriteringslisten, da ejerne skulle vælge hvilket type varmeanlæg, der skulle overtage efter deres gamle pille- og oliefyrsløsning.

Et jordvarmeanlæg bruger strøm til at omdanne jordvarme til energi, og er en meget miljørigtig opvarmningsform.

Helt praktisk, så for hver 1 kilowatt elektricitet, du bruger i strøm, får du 3-3 ½ kilowatt varme. Og vælger du endvidere et jordvarmeanlæg, så kan du nedsætte du boligens CO2-udslip med 50-75 %.

 

Fra pille- og oliefyr til jordvarme
Fra pille- og oliefyr til jordvarme

Varmeomkostninger

De økonomiske omkostninger spillede dog også en rolle i valget af varmekilde.

Holmriis El-installation A/S gav derfor kunden et estimeret varmeforbrug inden jordvarmeanlægget blev valgt.

Ejerne brugt med den gamle installation ca. 70.000 kr. på varme. Efter opsætningen af et jordvarmeanlæg faldt denne post helt ned til 30.000 kr.

 

Lad Holmriis El-installation A/S hjælpe dig med dit jordvarmeprojekt

Er du interesseret i at få installeret jordvarme, så kontakt os på 📞 86 34 14 44 eller info@holmriis.dk – så hjælper vi dig med at finde den rette jordvarmeløsning til dit hjem.

Vi holder til i Ebeltoft, og kører ud til en kundekreds, der dækker hele Djursland – fra eksempelvis Grenaa til Hornslet, Fjellerup Strand og Fuglslev. Vi er også klar til at rykke ud til service eller reparation af dit jordvarmeanlæg.

Vi er eksperter i installation af jordvarme – hos os får du altid et godt og uforpligtende tilbud på et jordvarmeanlæg.

Fra pille- og oliefyr til jordvarme
Fra pille- og oliefyr til jordvarme
Fra pille- og oliefyr til jordvarme