Daikin luft-luft varmepumpe – Emura 3 25 Sort

17.500 Kr.

inkl. rådgivningsbesøg. Pris er vejledende jf. den øjeblikkelige situation.

Datablad

  • Wi-fi og stemmestyringsfunktion
  • Energimærke: A+++
  • SCOP: 5,15
  • Prisvindende design
Bestil din varmepumpe nu

Køb din varmepumpe hos Holmriis - du får rådgivning med i prisen. Samtidig kan du få den monteret af en KMO certificeret montør.

Beskrivelse

Daikin Emura 3 25 i sort er ideel til både helårshuset, sommerhuset eller i kolonihaven.

Denne model har et flot design med ikonstatus og et elegant finish. Denne model har bl.a. været med i iF prisuddeling 2022: https://ifdesign.com/en/winner-ranking/project/daikin-emura-iii/346595

Daikin har designet flapperne, så der gennem Coanda-effekten optimeres på luftstrømmen og dette giver en bedre temperaturfordeling i hele rummet. Indbygget i enheden er en føler som kan bestemme den aktuelle temperatur ved at fordele luften ligeligt i hele rummet med mulighed for at skifte til et luftstrømsmønster, der kan rette varm eller kold luft til områder, som har brug for det.

Flash Streameren i din Daikin Emura bruger elektroner til at udløse kemiske reaktioner med luftbårne partikler, der nedbryder allergener, som pollen og svampeallergener, og fjerner generende lugte, hvilket giver en bedre luft.

Du kan styre enheden og dens funktioner gennem en app uanset, hvor du befinder dig. Det er desuden muligt at styre den gennem stemmebetjening via Amazon Alexa eller Google Assistant, herunder bl.a. drift, hastighed mm.

 

Daikin Emura 8 siders brochure

Download din 8-siders brochure om Daikin Emura 3 her.