El-installatør

El-installatør i Ebeltoft

Vi er professionelle og uddannede el-montører, elektrikere og el-installatører – i alt inden for el

 

Du får mange fordele ved at vælge os til dine el-opgaver. Men du får frem for alt faglighed og adgang til et landsdækkende netværk af el-kompetencer.

 

 

Eksperter inden for alle typer af el-installation

Vi råder over en stab af uddannede elektrikere. De fleste med mange års erfaring og mange el-løsninger bag sig. Tilsammen dækker vi en lang række kompetencer, der betyder, at vi er eksperter i el-installationer og relaterede opgaver af enhver art.

 

Lad os hjælpe dig med:

  • Nybyggeri – traditionel eller intelligent installation?
  • Renovering af gamle el-installationer
  • Reparation af elektriske installationer

 

 

  • Fejlfinding på el
  • Service og vedligeholdelse af el
  • Komplekse tekniske installationer
Autoriserede elektrikere og el-installatører  Hos os får du sikkerhed for, at alle el- og energiinstallationer er udført korrekt. Det gælder både i forhold til sikkerhed, sundhed og miljø. Vi er autoriserede el-installatører

Autoriserede elektrikere og el-installatører

Hos os får du sikkerhed for, at alle el- og energiinstallationer er udført korrekt. Det gælder både i forhold til sikkerhed, sundhed og miljø. Vi er autoriserede el-installatører. Det har vi sikkerhedsstyrelsens stempel på.

 

Har du brug for professionel og autoriseret udført EL-arbejde, skal du tager fat i Holmriis El-installation A/S i Ebeltoft. Kontakt os i dag på 📞 86 34 14 44 eller ✉ info@holmriis.dk.