Mitsubishi luft-luft varmepumpe – EF 25 Elegance Sort

10.250 Kr.

inkl. rådgivningsbesøg. Pris er vejledende jf. den øjeblikkelige situation.

Datablad

  • Energiklasse: A++
  • SCOP: 4,6
  • Prisvindende eksklusiv design
  • Lydniveau – inde: 19 dB
Bestil din varmepumpe nu

Køb din varmepumpe hos Holmriis - du får rådgivning med i prisen. Samtidig kan du få den monteret af en KMO certificeret montør.

Beskrivelse

Luft luft varmepumpen EF 25 Elegance i sort fra Mitsubishi er prisvindende enhed i et moderne, diskret og pænt design. Denne model har bl.a. vundet Red Dot Design prisen, som tildeles produkter for høj designkvalitet. Elegance er kvalitet ned i selv den mindste detalje.

Med det lækre og strømlinede design passer varmepumpen ind i de fleste hjem. Med det lave lydniveau bliver den en del af dit hjem uden at forstyrre og larme dit interiør.

Alt i modellen er udviklet på Mitsubishi Electrics egne anlæg i Japan – det garanterer den højeste kvalitet i alle dele og intet er overladt til tilfældigheder.

Du har mulighed for at styre din varmepumpe via WiFi gennem Mitsubishis app på din smartphone eller tablet. Det betyder at du kan styre din enhed fra hvor som helst i verdenen. Men den ugentlige timer funktion kan enheden tilpasses ud fra de laveste energipriser uden at gå på kompromis på komforten.

 

Mitsubishi Elegance brochure

Download din Mitsubishi Elegance brochure lige her

Yderligere information

Mærke

Mitsubishi