Mitsubishi luft-luft varmepumpe – KW 25 Gulv

14.125 Kr.

inkl. rådgivningsbesøg. Pris er vejledende jf. den øjeblikkelige situation.

Datablad

  • Energiklasse: A+
  • SCOP: 4,1
  • Lydniveau – inde: 18 dB
  • Design passer alle steder
Bestil din varmepumpe nu

Køb din varmepumpe hos Holmriis - du får rådgivning med i prisen. Samtidig kan du få den monteret af en KMO certificeret montør.

Beskrivelse

Luft luft varmepumpen KW 25 gulvmodel fra Mitsubishi er en diskret enhed, som med lethed passer ind i de flest hjem. Med en gulvmodel får du varme – fra gulv til loft. Enheden er ekstrem ned at placere og kan monteres i samme højde som andre elementer i din bolig og blander sig derfor diskret ind i interiørmiljøet. Med  mulighed for at den delvis kan indbygges i en væg opnår du yderligere “usynlighed”.

Varmepumpen er en energieffektiv varmepumpe, der kan hjælpe med at reducere omkostningerne for dig ift. dit energiforbrug. Med det innovative Hyper Heating-teknologi har du altid god indendørs komfort.

Enheden er lydsvag og spreder og fordeler derfor varme eller køling stille rundt omkring. Med et lydniveau på blot 18 dB(A) er den en af de mest lydsvage af lignende typer og klasse.

Det er muligt at tilkoble WiFi grænseflade på varmepumpen, således du har mulighed for at tilgå og indstille enheden hvor som helst og på farten.

 

Mitsubishi KW Gulv brochure

Download din Mitsubishi KW 25 Gulv brochure lige her

Yderligere information

Mærke

Mitsubishi