Mitsubishi luft-luft varmepumpe – FT 25 Compact Fighter

11.300 Kr.

inkl. rådgivningsbesøg. Pris er vejledende jf. den øjeblikkelige situation.

Datablad

  • Energiklasse: A++
  • SCOP: 4,6
  • Indbygget Wi-Fi
  • Lydniveau – inde: 19 dB
Bestil din varmepumpe nu

Køb din varmepumpe hos Holmriis - du får rådgivning med i prisen. Samtidig kan du få den monteret af en KMO certificeret montør.

Beskrivelse

Luft luft varmepumpen FT 25 Compact Fighter fra Mitsubishi er en effektiv og ekstrem kompakt enhed til mindre villaer, sommerhuse eller garage, bygget til det skandinaviske klima. Faktisk er enheden så kompakt at den kan monteres over en dør!

Varmepumpen er et rigtig godt supplement til dit eksisterende varmesystem i boligen. Compact Fighter er en fleksibel, diskret og pålidelig luft til luft varmepumpe, der passer ind i de fleste rum. Compact Fighter fungerer effektivt i alle sæsoner.

Med denne varmepumpe kan du forlænge sommeren i dit sommerhus, faktisk hele vejen gennem vinteren. På de varmeste sommerdage kan den derimod give køling. I garagen er den med til at afhjælpe fugt og kan samtidig holde bilen varm.

Enheden kommer som standard med WiFi indbygget, så du kan tilgå din enhed uanset, hvor du befinder dig. Det betyder f.eks. at du kan skrue op for varmen inden du ankommer.

 

Mitsubishi Compact Fighter brochure

Download din Mitsubishi Compact Fighter brochure lige her

Yderligere information

Mærke

Mitsubishi