Panasonic luft-luft varmepumpe – Flagship HZ25XKE

12.500 Kr.

inkl. rådgivningsbesøg. Pris er vejledende jf. den øjeblikkelige situation.

Datablad

  • SCOP værdi 5,3
  • Energimærkning: A+++
  • Indbygget Wi-Fi
  • Enkelt og elegant design
  • Lydsvag: 18 dB (A)
  • Kompatibel med stemmestyring – virker med Google Assistant, Amazon Alexa
  • nanoe™ X-teknologi
Bestil din varmepumpe nu

Køb din varmepumpe hos Holmriis - du får rådgivning med i prisen. Samtidig kan du få den monteret af en KMO certificeret montør.

Beskrivelse

Skal du have ny varmepumpe til sommerhuset eller i hjemmet? Så er denne varmepumpe fra Panasonic et rigtig godt valg.  Med den høje SCOP-værdi på hele 5,3 for du rigtig meget værdi for pengene. Denne model har fået et facelift til et nyt, elegant og stilfuldt design.

Panasonic’s varmepumpe er konstrueret til enestående energibesparelser, højeste ydeevne samtidig med, at indeklimaet bliver behageligt og komfortabelt året rundt. Derudover bliver de driftstestet under barske forhold, så de er klar til det nordiske klima.

Flagship HZ25XKE varmepumpen er med et enkelt og elegant design. Den har indbygget Wi-Fi funktion, hvilket gør den velegnet til f.eks. sommerhuset, da du kan styre den uanset hvor du er – og endda tænde den inden du kommer frem. Ved at tilslutte varmepumpen til Panasonic Comfort Cloud kan systemet endda bruge stemmestyring med Google Assistant og Amazon Alexa.

Grundvarmefunktionen gør, at pumpen kan holde en temperatur på +8/15°C ved et minimalt energiforbrug. Det gør at den kan bruges til sommerhuse, garager og værksteder, hvor man ønsker at frostsikre i de kolde vintermåneder.

 

Panasonic Flagship HZ brochure

Download din Panasonic HZ Flagship brochure her

Yderligere information

Mærke

Panasonic

Model

Flagship HZ25XKE