Panasonic luft-luft varmepumpe – Gulvmodel Z25

12.950 Kr.

inkl. rådgivningsbesøg. Pris er vejledende jf. den øjeblikkelige situation.

Datablad

  • Gulvmodel Inverter+
  • SCOP værdi 4,70
  • Yderst effektiv – mindre forbrug og større besparelser
  • Nanoe teknologi så der altid er ren og frisk luft
  • Mulighed for Comfort Cloud – styring via smartphone
  • Diskret og flot design
  • Kan installeres under et vindue eller på dine vægge

 

Bestil din varmepumpe nu

Køb din varmepumpe hos Holmriis - du får rådgivning med i prisen. Samtidig kan du få den monteret af en KMO certificeret montør.

Beskrivelse

Øvre og nedre luftstrøm
Konsolmodel udformet til diskret integration i vægge og med høj ydeevne, især i varmetilstand, selv når udendørstemperaturen er helt ned til -35 °C. Dobbelt luftstrøm giver øget komfort og temperaturspredning: ovenfra for effektiv køling, nedefra for hurtig opvarmning.

Øvre og nedre luftstrøm
Optimal luftstrøm fra enhedens over- og underside sikrer, at selv fødderne holdes behageligt varme. (Kun i varmetilstand)

Panasonic 1×4. Komfort året rundt
Med 30 års erfaring på det nordeuropæiske marked, har Panasonic udviklet særlige teknologier, der opfylder de forskellige behov i området. Vores varmepumper er blandt de mest effektive og omfattende alternativer til traditionel opvarmning og køling.

Med en installation får du et ideelt indeklima året rundt – opvarmning, køling eller affugtning, afhængigt af vejret. Med varmepumpen får du også en ren og behagelig indeluft på grund af den effektive Nanoe luftrenser.

Vores varmepumper til gulvmontering er fleksible og elegante. De giver en effektiv varmedrift, selv når udetemperaturen er så lav som -35°C. Dobbelte luftdeflektorer fordeler varmestrømmen både opad og nedad, så hele rummet føles behageligt fra top til tå. Køleluften rettes opad, og varmeluften rettes nedad, så du altid får den hurtigst mulige effekt.

 

Panasonic Gulvmodel brochure

Download din Panasonic Gulvmodel Z25 brochure her

Yderligere information

Mærke

Panasonic

Model

Gulvmodel Z25